Villa Cabo Negro
1325
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1325,bridge-core-3.1.3,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-portfolio-single-template-1,elementor-default,elementor-kit-7,elementor-page elementor-page-1325

Villa Cabo Negro

Marokko

 

2019-2021

Status: In uitvoering 
Bruto vloeroppervlak : 460 m2
Kaveloppervlakte: 900 m2

Deze riante villa wordt gerealiseerd in de badplaats Cabo Negro aan de Middellandse Zee.  Gebruikelijk in de lokale architectuur is de binnenplaats dat het hart vormt van elke woning. De binnenplaats krijgt hier een nieuwe eigentijdse invulling. Door lokale elementen een nieuwe betekenis te geven, ontstaat een doorlopend, speelse routing waarbij de villa en het zwembad door elkaar heen lijken te gaan, zonder de ander in vorm of functie te belemmeren.

 

De bewuste indeling maximaliseert het comfort met betrekking tot gemak, hitte en zicht. Met deze uitgangspunten zijn de slaapkamers op de benedenetage geplaats aan de achterzijde, die verkoeling bieden in de warme zomermaanden. Op de eerste bevinden zich de eetkeuken en ruime living met terras waarvandaan de bewoners een ongehinderd uitzicht hebben over de blauwe zee met een trap naar de daktuin.